Tisztelt Érdeklődő!

Kovács Vilmos vagyok, a magyarországi Vilmos Kályha Kft. tulajdonosa. Kézműves manufaktúrámban nyugat európai alapanyagokból kézzel gyártott kályhacsempét készítünk, főleg általunk tervezett cserépkályhákhoz és kandallókhoz.

 

Tapasztalt kollégáim munkájával és kályhás-kandallós barátaim építése nyomán termékeink eljutottak Berlintől Rimini térségéig, Debrecentől a távoli Argentínáig.


Jelenleg mintegy 1500 csempemodellből, 130 színből, szakmai és stilisztikai tanácsadásból, tradicionális kályhacsempe gyártásból, egyedi-kézi festésből vagy éppen rég eltűnt modellek újraélesztéséből áll tevékenységünk.


A cég munkásságának fő része abból áll, hogy az Ön megrendelése egyedibb legyen a konkurenciánál. Ezért igényéhez, lehetőségéhez és épületéhez illő komplex tervet adunk, legyen az új modell, dekor vagy színkombináció. Otthon vagyunk klasszikus és modern stílusokban.

 

Kicsi kézműves manufaktúra szívvel-lélekkel az Ön komfortjáért.

Annak ajánlom vállalkozásomat akinek háza melege nem csak jó, hanem szép is kell, hogy legyen.

 

A cserépkályha, kandalló, rakott tűzhely vagy kerti komplett konyha egyébként egészséges, szép, gazdaságos, környezettudatos és nem utolsó sorban biztonságot adó bárki házában.


A képre kattintva virtuális sétát tehet a bemutatóteremben.

H - 8700 Marcali-Boronka, Váci M. u. 29.

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 08:00-16:00

Egyéb időpontban: előzetes telefonos egyeztetést követően!

Kapcsolat

Tel.: +36 (20) 957-6771

vilmoskalyha@gmail.com

 

 

Vissza a főoldalra!